Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα

Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα

Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα Το καλοκαίρι πλησιάζει, και αυτό σημαίνει περισσότερο χαλάρωση δίπλα στην πισίνα και δουλειά για το μαύρισμά σας. Δυστυχώς, δεν είστε ο μόνος που επιθυμείτε λίγο χρόνο στην πισίνα. Τα έντομα είναι εξίσου χαρούμενα που συρρέουν προς τις πηγές νερού. Αν δεν θέλετε να μοιράζεστε το καλοκαίρι δίπλα στην πισίνα με μύγες, αράχνες, κουνούπια και άλλα ανατριχιαστικά σέρνονται, διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω συμβουλές ελέγχου παρασίτων θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ένα καλοκαίρι χωρίς παράσιτα.

Σωστές χημικές επεξεργασίες

Εάν είχατε πισίνα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό είναι να χορηγείτε τακτικές χημικές θεραπείες στο νερό. Μια πισίνα που επεξεργάζεται συχνά θα είναι λιγότερο πιθανό να προσελκύσει έντομα. Τα κουνούπια δεν μπορούν επίσης να γεννήσουν αυγά σε φρέσκο ​​επεξεργασμένο νερό. Τέλος, οι χημικές επεξεργασίες αποτρέπουν τα φύκια, τα οποία προσελκύουν τα έντομα από το να ανθίσουν.

Αφαιρέστε τις πηγές νερού

Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα  Εκτός από την πισίνα σας, θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλες πηγές νερού που κρύβονται στην ιδιοκτησία σας που προσελκύουν κουνούπια και άλλα έντομα, τα οποία έλκονται από οποιαδήποτε στάσιμη υγρασία. Επιθεωρήστε το σπίτι για κουβάδες με νερό, βρύσες που έχουν διαρροή και τυχόν συσσωρευμένο νερό που μπορεί να έχει μείνει πίσω από τη βροχή και τις διαρροές. Αφαιρέστε τα αμέσως γιατί μπορούν να ενθαρρύνουν την αναπαραγωγή κουνουπιών.

Ελαχιστοποιήστε τον φωτισμό της πισίνας

Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα  Τα φώτα που αφήνονται αναμμένα τη νύχτα συχνά προσελκύουν τεράστια σμήνη εντόμων που βουίζουν γύρω τους με φρενίτιδα. Κλείστε τα φώτα της πισίνας όταν η πισίνα σας δεν χρησιμοποιείται, ιδιαίτερα τη νύχτα. Αντικαταστήστε τους λαμπτήρες UV σας με λαμπτήρες LED καθώς είναι λιγότερο ελκυστικοί για τα έντομα.

Συντήρηση εξωραϊσμού

Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα Τυχόν φύλλα, κλαδιά και δέντρα που περιβάλλουν ή κρέμονται πάνω από την πισίνα σας πρέπει να τα φροντίσετε το συντομότερο δυνατό. Ενώ το πράσινο μπορεί να δώσει μια γοητευτική αίσθηση θερέτρου στην πισίνα σας, προσελκύει επίσης έντομα και πρέπει να συντηρείται τακτικά για να μην γίνεται ενοχλητικός.

Τακτικό skimming στην πισίνα

Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα Εάν μια δυσάρεστη μεμβράνη από νεκρά έντομα καλύπτει την επιφάνεια της πισίνας σας, κάνοντας όποιον σκέφτεται να κολυμπήσει εκεί μέσα να σκεφτεί δύο φορές, είναι καλή ιδέα να ξαφρίζετε την πισίνα τακτικά. Τα νεκρά έντομα τείνουν να προσελκύουν ακόμη περισσότερα έντομα, οπότε το να ξαφρίσετε την πισίνα σας μπορεί να μειώσει δραστικά τον πληθυσμό των εντόμων μέσα ή κοντά στο νερό.

Τακτικό βούρτσισμα πισίνας

Συμβουλές Απολυμανσεις Παρασίτων για την Πισίνα Η άνθιση των φυκιών είναι πολύ ελκυστική για τα έντομα, γι’ αυτό κάνετε τακτικές συνεδρίες βουρτσίσματος πισίνας για να αποθαρρύνετε τα φύκια να ανθίσουν, κάτι που στη συνέχεια μειώνει τον αριθμό των εντόμων που αποφασίζουν να κάνουν παρέα στην πισίνα σας. Μετά από μια συνεδρία βουρτσίσματος πισίνας, όλα τα υπολείμματα που έχουν μείνει πίσω θα πρέπει να καθαριστούν με ηλεκτρική σκούπα.

Ζάπερ εντόμων

Αν και φαίνεται λίγο τρομακτικό, τα έντομα προσφέρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να σκοτώσετε τα έντομα προτού μπορέσουν να εισβάλουν στην πισίνα σας. Αυτές οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν έντομα και στη συνέχεια να τα σκοτώνουν γρήγορα. Καθαρίζετε τακτικά τα εντόμων σας για να τα κρατάτε ευχάριστα. Θυμηθείτε να κρατάτε μακριά από το νερό!

Αφαιρέστε τις πηγές τροφής

Οπουδήποτε υπάρχει φαγητό, σίγουρα θα βρείτε έντομα. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι απαλλαγμένο από σωματίδια τροφής όχι μόνο μέσα στο σπίτι, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Τυχόν πεσμένα φρούτα, υπολείμματα τροφών για κατοικίδια ή υπολείμματα τροφών που έχουν μείνει πίσω από τα μπάρμπεκιου θα πρέπει να αφαιρούνται αμέσως. Προσέξτε για περιοχές που μπορούν να προστατέψουν έντομα, όπως απορρίμματα κήπου, δομικά υλικά και σκουπίδια.

Αν θέλετε να απολαύσετε χαλαρές μέρες δίπλα στην πισίνα χωρίς να σας παρενοχλούν οι ανατριχιαστικοί ερπυστριοφόροι, θα πρέπει να είστε σχολαστικοί στο να διατηρείτε την αυλή και την πισίνα σας καθαρές και καλά συντηρημένες. Μια πισίνα χωρίς έντομα προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Απολυμάνσεις πισίνας

Αν το πρόβλημα με τα έντομα παραμένει και η ζωή σας δεν φτιάξει από ακολουθήσατε τις παραπάνω απλές συμβουλές πρέπει να κανονίσετε μία απολύμανση απολυμάνσεις απεντόμωση σε από μία εταιρεία η οποία έχει την τεχνογνωσία και γνωρίζει πώς να ψεκάσει και να απομακρύνει τα κατάλοιπα του ψεκασμού από την πισίνα σας

Συγγραφέας: Brie Moreau συνεργάζεται με το Flick Antiimex Pest Control. Όταν δεν είναι στο ρολόι του αρέσει να σερφάρει, να ψαρεύει και να κουλουριάζεται με ένα υπέροχο βιβλίο.
σχετικές αναρτήσεις

Pisina|Prokat

Για επαγγελματικές πισίνες σε ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αθλητικά κέντρα και για την ιδιωτική σας πισίνα στο σπίτι ή στο εξοχικό σας. Ζητήστε μας Προσφορά Τωρα!.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

E-mail: pisinaprokat@protonmail.com

+ 30 6941 585591 (WhatsApp, Viber)

Η γνώμη σας είναι σημαντική για μας. Παρακαλούμε καταγράψτε οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση σας, στη φόρμα που ακολουθεί. Σύντομα θα έχετε την απάντηση μας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

    Open chat
    ???? Χρειαζεστε Βοηθεια ? Μπορω να Βοηθησω
    Γεια σας ????
    Πως Μπορω να Βοηθησω ?
    Καλεστε μας Τωρα.... Ειναι ΔΩΡΕΑΝ